Gazetat shqiptare me te mira - Mami shqiptare qihet nga dashnori para burrit te saj - 1

Mami shqiptare qihet nga dashnori para burrit te saj - 1 - Gazetat shqiptare me te mira

Mami shqiptare qihet nga dashnori para burrit te saj - 1 1

Hugesextv 2013 ne nuk kemi t235 b235jm235 me asociacione dhe nuk mbajm235 p235rgjegj235si p235r linqet e postuara n235 k235t235 faqe kopjimi i webfaqes 235sht235 i ndaluar dhe asnj235 pjes235 e k235saj webfaqe nuk guxon t235 kopjohet pa lejen ton235.